CZ
EN
HU
SK

Chci vědět více informací
Hlavní strana > Blog > Obchodní setkání IT firem-Maďarský den.

Obchodní setkání IT firem-Maďarský den.

28. února 2014 / Barbora Klementová
Letošní ročník Agila Conference Brno bude předcházet jednodenní setkání firem IT a firem softwarového vývoje. Firma Aguarra rozšiřuje svoje aktivity na region Maďarsko a je naší snahou rozhýbat komunikační toky mezi IT profesionály v Čechách, na Slovensku i v Maďarsku.  

Většina firem se tváří, že má hodně práce, málo času a jsou plně vytíženy, ale přitom vše si zařizují svépomocí. V tomto ohledu vám usnadníme situaci. Když využijete možnosti, které vám nabízíme, jedině získáte. Mnoho firem si myslí, že žádnou akci nepotřebují, že si veškeré kontakty zajistí sami. 

Skutečnost je ale jiná, je mnohem efektivnější využít nabízených služeb, než je složitě sami vyrábět. Využijte obchodní platformy, kde se vám všechny informace nabízí, získejte potenciální obchodní partnery snadno a v jediný den, navažte kontakty s obchodními partnery či partnery pro společné projekty.

Maďarský den je pro Vás příležitostí rychle, snadno a správně rozvinout a doplnit Vaše každodenní projekty. Využijte networking, popřípadě i workshop, zkombinujte komunikaci a marketing. Ušetřete čas i peníze a získejte motivaci k dalšímu podnikání a jeho rozvoji. Nechte na nás, abychom vše za Vás zařídili a zorganizovali, jednejte jako profesionálové, kteří umějí správně a ve vhodný čas využít služby  jiných profesionálů.

Těšíme se na vás.
comments powered by Disqus